Pyysin facebookissa ihmisiä kuvailemaa mua ja mun tapahtumia eri sanoin, nyt ajattelinkin tähän alkuun laittaa heidän kokemuksensa.
Aitous ja rakkaus on niistä yleisimmät. Mukaan mahtuu myös: rauhoittava, salvation, rohkeus, vapauttava, innostava, tietäjä, herättelijä, valo, henkinen & fyysinen opettaja, viisauden jakaja, elämän helpottaja, rempseä, suvaitseva, voimaantuminen, levollisuus, äiti, sydämellinen, lämmin, aito läsnäolo, sopusointu, rentous, positiivisuus, soul sister, personal Jesus, maanläheinen, konstailematon, valovoimainen, rakkauden lähettiläs ym..


Alla olevien tapahtumien lisäksi löytyy joogatunteja sekä äänimaljarentoutuksia. Näitä kaikkia pystyy räätälöimään yhteen vaikka tyhy-tapahtumiin, polttareihin, ystäväporukalle tai mihin tahansa.

-DHARMADA-ILLAT:


Spiritual awakening (pyörii jo viidettä vuotta, ex-enkeli-illat)

*Ajankohtainen ohjaus / viesti / henkiset opetukset

*Kysymyksiä ja vastauksia/ Henkilökohtaiset Enkelitulkinnat

*Meditaatio

Yht. n. 2.5-3h 30€/hlö

8-16 hlö riippuen hieman etäisyydestä.


Dharmada: ALL INCLUSIVE: soul/body/mind

*Luento/Ohjaus/Henkiset opetukset

*Yoga

*Äänimaljarentoutus

Yht: n.3-4h 45€/hlö

8 hlö -niin paljon kun tilaan mahtuu.

Mukaan: Joogamatto, mukavat vaatteet, viltti,
tyyny.


-DHARMADA
ART WORKSHOP


*Ohjeistus (luento)

* Intuitiivinen maalaaminen/Tunteet kankaalle

*Äänimaljarentoutus

Yht. n. 3h 50€/hlö

sis.matskut (taulupohja, maalit)

8-12 hlö


Dharmada- illat

(Entiset Enkeli-illat, Enkelit edelleen mukana mutta uusissa energioissa mennään)

Dharmada-tapahtumien aiheet linkittyvät Rakkauteen, Rajattomuuteen, Onnellisuuteen,

Hyväksyntään, Totuuteen, Aitouteen ja Vapauteen.

(Dualismi, vetovoimanlaki, Jumalattaruus,
herkkyys, ulottuvuudet, energiat, feminiini/maskuliini jne.mukaan luettuna)


Tapahtumissa voitesittää kysymyksiä, kertoa omista ajatuksistasi tai vaikka vain kuunnella.Illan tarkoitus on muistuttaa täydellä sydämellä sekä avoimella aitoudellaelämisestä, antaa työkaluja ja helpotusta oivallusten syntymiseen. Välitän myös

henkilökohtaista ohjausta Enkelikorttien välityksellä, lisäksi hiljennymme
meditaatioon. Illat ovat intuitiivisia ja saat tulla omana ihanana itsenäsi
paikalle.

Henkisenä katalysaattorina tehtäväni on ravistella, muistuttaa, painella nappeja, opettaa,

käynnistää prosesseja sekä puhdistuksia. Katalysaattorin tehtävä
on opettaa Rakkautta, auttaa ihmisiä löytämään oma potentiaalinsa ja astumaan
siihen. Sinä olet avain omaan totuuteesi ja elämääsi.

*Ajankohtainen ohjaus / viestit /opetukset
*Kysymyksiä ja vastauksia/ Enkelikorttitulkinnat
*Meditaatio


Illan kesto n.2.5-3h

SynkronismiWorkShop

Synkronismi WorkShopeissa on kyse siitä miten me kaikki olemme yhteydessä, miten jokainen on aina oikeassa paikassa oikeaan aikaan, ja miten Universumissa ei ole sattumaa vaan kaikella on tarkoitus. Vetovoimanlain alaisuudessa me vedämme puoleemme tapahtumia ja ihmisiä joilla on meille lahja, opetus.

Tarkoitus on kerätä paikalle juuri oikeat ihmiset joilla on mielessään kysymyksiä ja ajatuksia omasta tilanteestaan, lukoistaan, elämästään, henkisestä kasvusta. Tässä kysytään myös rohkeutta olla avoin, vastaanottava sekä haavoittuva. WorkShop sisältää lyhyen informatiivisen luento- osion aiheesta johon saan ohjausta, tämän jälkeen on Q&A osio, eli kysymyksiä ja vastauksia. Jotta saisimme kaiken tilanteesta irti olisi toivottavaa että kysymykset ja asiat tultaisiin käymään läpi kanssani henkilökohtaisesti.Mahdollista on myös jättää kysymys lapulle, joskaan silloin emme pääse henkilökohtaisella tasolla kaivautumaan kovin syvälle. Tilanteen muodosta ja koosta riippuen lopuksi saattaa olla meditaatio tai äänimaljarentoutus, tämä mahdollista pienemmissä tilaisuuksissa.

Illan kesto riippuu osallistuja- sekä kysymysmäärästä. (n.3-4h) Pyrin toki käymään läpi kaikki kysymykset, tietyn ajan puitteissa kuitenkin. Kaikkia kysymyksiin ei siis välttämättä ehditä perehtyä, ja tässä astuu kuvaan synkronismi, vastauksia voi saada myös muiden saamien vastauksien kautta ja se on näiden Synkronismi WorkShopien tarkoituskin. . Kyse ei ole tässäkään, kuten ei Enkeli-illoissakaan ennustamisesta , pikemminkin jälleen pyrin auttamaan ihmisiä löytämään itsestään vastauksia ja oivalluksia.

Tilaisuuden osallistujamäärä riippuu paikan hieman koosta, 8-50 hlö

we are connected

Äänimaljarentoutus


Tiibetiläisiä äänimaljoja on käytetty vuosisatojen ajan parantamiseen, rentoutumiseen ja meditatiivisiin tarkoituksiin. Maljojen värähtely vaikuttaa joka solussa ja auttaa meitä saavuttamaan syvänkin rentoutumisen tilan. Maljojen värähtelyt pääsevät käsiksi jumeihin ja

lukkoihin joihin hierojan kädet eivät aina yllä, solutasolle asti. Äänten tuottamat värähtelyt lieventävät stressiä, unettomuutta, hermostuneisuutta, ahdistusta, levottomuutta sekä
jännitystiloja kehossa ja mielessä.


Äänimaljarentoutus ovat syvä, konkreettinen, lempeä ja läpitunkeva tapa rentoutua. Äänimaljarentoutus vastaa noin kolmen tunnin yöunia. Lopputuloksena on virkistäytynyt, rentoutunut ja levollinen Sinä.
(Alusta, viltti,tyyny)
Luennot ja work shopit
Yrityksille ja tilaisuuksiin räätälöidyt luennot 1-1.5h luennot
Mahdollisia myös: pidemmät luennot ja koulutuspäivät. Hinnat ja ajat sovitaan tapauskohtaisesti.

Pohdi ennen luennon tilaamista hieman mitä toivot luennon käsittelevän, mihin asiaan tarvitaan ratkaisua. Mitkä ovat sinun, tai yhteisösi toiveet luennosta? Luennot räätälöidään tilanteen ja toiveiden mukaan, aiheita on laaja kirjo onnellisuudesta, pelkojen voittamisesta, henkisestä hyvinvoinnista ja jaksamisesta arjessa/työssä.


Retriitit

Haluatko oppia elämään vahvemmin elämää sydämestäkäsin ja vapautumaan mielen raameista? Haluatko oppia lisää itsestäsi ja syventää omaa intuitiotasi sekä yhteyttäsi? Viikonlopun aikana Enkelit ohjaavat meitä herkistymään ja vahvistavat Valoa meissä jokaisessa. Hiljentyminen ja pysähtyminen auttaa meitä pääsemään onnellisuuden äärelle.
Viikonloppu voimaannuttaa, antaa inspiraatiota ja työkaluja niin arkeen kuin arjen ylle. Uudet mahdollisuudet avautuvat ja unelmat saavat uuden henkäyksen ♥
Tie Sydämeen on maailman pisin, lyhin reitti...astellaan sitä yhdessä ♥

Retriittiin sisältyy mm.

*Joogaa

*Luentoja,

*Work shopeja

*Meditaatiota

*Enkelitulkintoja
*Syvällisiä keskusteluja sekä aikaa itselle ja omille ajatuksille.


Tervetuloa ♥ ♥ ♥


Kysele tapahtumaa myös sinun paikkakunnallesi, jos tiedät paikkoja ja ihmisiä keitä uskot osallistuvan..ota minuun yhteyttä <3 Tehdään yhdessä unelmista totta <3 Retriittiohjelma on aina räätälöitävissä osallistujien mukaan ja kaikki toiveet otetaan huomioon <3